✓ Wysyłka na cały świat
✓ Szybka dostawa
✓ Darmowa dostawa powyżej €35
✓ Ekologicznie odpowiedzialny
  • Polski
  • Polityka prywatności

    Polityka prywatności

    FLY-LAB, gevestigd aan Marithaime 8, 6662 WD te Elst, jest verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

    Persoonsgegevens die wij verwerken

    FLY-LAB verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
    – Voor- en achternaam
    – Adresgegevens
    – Numer telefonu
    – adres e-mail
    – adres IP
    – Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op onze website aan te maken, w korespondencji en telefonisch
    – Numer bankowy

    Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

    Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 jaar is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de onlineactiviteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact spotkał się nas op przez [email protected], dan verwijderen wij deze informatie.

    Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

    FLY-LAB verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
    – Het afhandelen van jouw betaling
    – Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
    – Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
    – Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
    – Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
    – Om goederen en diensten bij je af te leveren
    – FLY-LAB verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte

    Geautomatiseerde besluitvorming

    FLY-LAB neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een medewerker van FLY-LAB tussen zit.

    Hoe lang my persoonsgegevens bewaren

    FLY-LAB bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld.

    Delen van persoonsgegevens met derden

    FLY-LAB verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. FLY-LAB gebruikt wszystkie techniczne i funkcjonalne pliki cookie. En analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen na komputerze, tablecie lub smartfonie. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze optymalizacja strony internetowej. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

    Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

    Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door FLY-LAB en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar [email protected] Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (strefa odczytu maszynowego, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je prywatność. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek. FLY-LAB wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een ​​klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons.

    Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

    FLY-LAB neemt de bescherming van jouw gegevens