✓ Verdensomspændende forsendelse
✓ Hurtig levering
✓ Gratis forsendelse over €35
✓ Økologisk ansvarlig
  • Dansk
  • Fortrolighedspolitik

    Fortrolighedspolitik

    FLY-LAB, beliggende ved Marithaime 8, 6662 WD te Elst, er ansvarlig for behandlingen af ​​personoplysninger som vist i denne privatlivserklæring.

    Persondata die wij verwerken

    FLY-LAB behandler dine personoplysninger, som du bruger af vores tjenester og/af, fordi du selv har disse data. Nedenfor finder du et overblik over de personoplysninger, vi behandler:
    – For- en achternaam
    – Adresseoplysninger
    – Telefonnummer
    – E-mailadresse
    – IP-adresse
    – Overige personoplysninger, der er aktive, f.eks. gennem en profil på vores websted, der kan laves i korrespondance på telefon
    – Bankkontonummer

    Bijzondere en/of gevoelige personsdata die wij verwerken

    Vores hjemmeside en/af tjenesten har ingen intentiedata, der kan indsamles over hjemmesiden. Søgere, der er yngre end 16 år. Tenzij ze tilladt have van ouders of voogd. Vi kan dog ikke kontrollere en besøger ældre end 16 år er. Vi oplyser ældre og er også involveret i at være onlineaktiviteter af børn, så vi kan undgå data over børnene, der indsamles uden ældre tilladelse. Hvis du er vant overdrevet, er vi uden de tilladte personlige data indsamlet over en mindreårig, tag kontakt med os via [email protected], og fjern vi disse oplysninger.

    Met velk mål på grundlag af hvilket grundslag vi behandler personoplysninger

    FLY-LAB behandler dine personoplysninger for de følgende mål:
    – Het afhandelen van jouw betaling
    – Sendt af vores nyhedsbrev en/of reclamefolder
    – Je te kan bellen of e-mailen, hvis dit nødvendigt er om vores serviceverlening uit at kunne udføre
    – Du informerer om ændringer af vores tjenester og produkter
    – Du har mulighed for at tilbyde en konto
    – Om varer og tjenester ved at levere
    – FLY-LAB behandler også personoplysninger, som vi er nødt til at være nødvendige for, såsom data, som vi har brug for for vores skattegifte

    Geautomatiseret beslutningsdannelse

    FLY-LAB tager ikke på grundlag af automatiserede forarbejdningsbeslutninger over sager, der (tilsynsmæssige) konsekvenser kan have for personer. Det går her om at beslutte, at blive taget af computerprogrammer af -systemer, uden at der er en medarbejder af FLY-LAB mellem sit.

    Hvordan lang vi personsdata pas på

    FLY-LAB opbevarer dine personoplysninger ikke længere, og du skal bruge dem til at realisere formålet for at indsamle data.

    Delen van personsgegevens met derden

    FLY-LAB ydet udelukkende til derden og alene som nødvendigt er for udførelse af vores aftale med dig om at opfylde en wettelijke verplichting. FLY-LAB bruger udelukkende tekniske og funktionelle cookies. En analytiske cookies giver ingen indbrud i privatlivets fred. En cookie er en lille tekstbestand, som du først kan besøge på denne hjemmeside, opbevares på din computer, tablet eller smartphone. De cookies, vi bruger, er nødvendige for den tekniske betjening af hjemmesiden og din brugsmåde. Sørg for, at hjemmesiden hører til og husker f.eks. dine foretrukne indstillinger. Ook kunnen wij dit vores website optimalisere. Du kan tilmelde cookies fra din internetbrowser, så du kan indlæse disse cookies, som ikke er tilgængelige. Derudover gemmes alle tidligere oplysninger via indstillingerne for fjernelse af browseren.

    Giver inzien, tilpasning af fjernelse

    Du har ret til at se dine personoplysninger, hvordan du kan fjerne dem. Derudover har du ret til at give en mulig tilladelse til dataoverførsel i forbindelse med håndtering af data mod behandling af dine personoplysninger fra FLY-LAB og har ret til dataoverførsel. Det betyder, at du ved en anmodning kan indsendes om de personoplysninger, som vi kan bruge i en computerbestand til dig af en anden, fra din nævnte organisation, sendes. Du kan en anmodning om inzage, korrektion, fjernelse, dataoverdraging af dine personsdata of request to intrekking of je tilladelse til bezwaar til at behandle dine personsdata sendes til [email protected] Hvis du er sikker på, at du har anmodet om, at du skal sendes, spørger vi om en kopi af dit identitetsbevis med anmodningen om at sende dig. Opret i denne kopi er pasfoto, MRZ (maskinlæsbar zone, de streg med numre underaan het paspoort), paspoortnummer og Burgerservicenummer (BSN) sort. Dette beskytter dit privatliv. Vi reagerer så hurtigt som muligt, men inden for fire uger, på din anmodning. FLY-LAB vil samtidig vise, at du har muligheden for at kunne betjenes af den nationale tilsynsmyndighed, de Autoriteit Persoonsdata. Det kan via det næste link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons.

    Hvordan wij personsdata beveiligen

    FLY-LAB tager beskyttelse af dine data